Οικόπεδα προς πώληση Μαρίνα Σάμου


Oικόπεδα προς πώληση στην Νέα Μαρίνα Πυθαγορείου Σάμου

7_Plots_of_Land_Samos_Marine

Επιτρέπεται η δημιουργία οικοπέδων των 500μ2 με Συντελεστή Δομήσεως 0,8 ήτοι: στα 500μ2 δίνεται η δυνατότητα ανέγερσης μονώροφου ή διώροφου κτιρίου 400μ2, και με υπόγειο χώρο και μέγιστο ύψος εκάστου κτιρίου τα 7,5μ και επί πλέον το ύψος επικλινούς στέγης με κεραμίδια 2μ.

Όπως είναι αντιληπτό στα επόμενα χρόνια μια Νέα Πόλη με σωστές προδιαγραφές θα ανεγερθεί σε ένα κομβικό σημείο της Μεσογείου, μεταξύ Ανατολής και Δύσης.
Η πρώτη ζώνη που συνορεύει με την χερσαία ζώνη της Μαρίνας αυτονόητο είναι να έχει και θα έχει και την υψηλότερη εμπορική αξία ειδικότερα στα Ο.Τ. 19 όπου είναι και το Πολεοδομικό Κέντρο της Νέας Πόλης. Την παρούσα στιγμή δεν είναι υψηλή αλλά αναμένεται άμεση άνοδος, με την ανέγερση των πρώτων κτισμάτων.

Πλείστες προτάσεις για σωστή εμπορική εκμετάλλευση με άμεση απόδοση του επενδυμένου κεφαλαίου, δύνανται να προγραμματισθούν όπως: ανέγερση εμπορικού ή εκθεσιακού κέντρου, ή ιατρικού κέντρου, ή ανέγερση πολυτελών διαμερισμάτων, καθώς και πλήθος άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που θα αποδώσουν πολλαπλάσια άμεσα.